Analoge boeken laten signeren nu ook online

Digitale handtekening

Boekhandel Paagman heeft de mogelijkheid toegevoegd om bij een online-bestelling het boek in kwestie te laten signeren. Dat zal sommige auteurs een extra lamme hand opleveren. Maar hoe zit het met die digitale dan? Hoe maken we van een ebook een persoonlijk bezit? Ziet u daar een non-fungible token-systeem of iets anders?

Veel boekwinkels organiseren optredens van auteurs. Na het optreden is het goed gebruik om een boek aan te schaffen met een persoonlijke noot van de auteur. Al naar gelang het moment van de signeersessie is dat een lange, persoonlijke boodschap tot alleen de naam van de koper en de handtekening van de auteur.

Niet elk boek zal fysiek te signeren zijn door de auteur, maar als dat kan, staat er een logootje bij het boek. Voordat alle online-boekhandels dit in gaan voeren, ziet u een andere mogelijkheid, zoals het verzorgen van online-content in de vorm van een non-fungible token of iets dergelijks? Wij houden immers van unieke dingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-26T09:38:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.