Tijd voor de progressive web app?

Nog maar een maand Instagram op Windows 10 Mobile

Dit artikel delen:

Dit bericht is voor de kleine groep bezitters van een Windows Phone: nog maar een maand kunt u Instagrammen op uw Windows 10 Mobile. Niet heel dramatisch vermoedelijk, maar het laat weer zien hoeveel macht een app-bouwer heeft en dat het misschien eindelijk eens tijd wordt de progressive web app (pwa) echt te omarmen, hoe denkt u daarover?

Vermoedelijk zijn er weinig mensen die een traan laten om het verlies van Instagram op Windows 10 Mobile, niet in de laatste plaats omdat de laatste telefoon met Windows 10 Mobile een tijd terug uitkwam, om precies te zijn september 2017. Het besturingssysteem zelf wordt eind dit jaar helemaal afgeschreven.

Desalniettemin laat het weer zien hoe lastig het is om applicaties in de lucht te houden voor oudere apparaten. Je zou denken dat de progressive web app of pwa langzaamaan eens meer gemeengoed moet worden. Twitter heeft al tijden een zogenaamde 'light'-client en steeds meer zichzelf respecterende websites geven de mogelijkheid tot het toevoegen van een pwa aan bij het bezoeken van de site met een mobiele browser.

Wanneer denkt u dat de pwa eens echt van de grond komt?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-11T08:30:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.