Fiscale crisis grootste risico voor de business

Dit artikel delen:
Stijging

Ondanks dat 'we' in Europa en Noord-Amerika het gevoel hebben dat cyber-aanvallen de grootste risico's van onze tijd zijn, zien de zakelijke leiders over het geheel genomen een nieuwe fiscale crisis als grootste gevaar voor de zaken. Wat denkt u?

De verschillen tussen werelddelen bestonden onder andere uit de angst voor cyber-aanvallen in ons deel van de wereld, mileuproblematiek in Zuid-Azië, zoals de watercrisis, en in Oost-Azië en Oceanië natuurlijke catastrofes, schrijft Reuters.

Maar over het geheel genomen waren de 12.897 bazen van de grootste bedrijven uit 133 landen dus het bangst voor een financiële crisis in de komende tien jaar. Op twee stonden de cyber-aanvallen, gevolgd door werkloosheid en te weinig werk. 

Hoe ziet u het klimaat rond de grootste risico's voor onze centjes in de komende tien jaar? Vindt u een beetje aansluiting bij de magnaten?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-03T07:42:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.