Computable.be live aanwezig op IT-vakbeurzen

Dit artikel delen:

Ict-vaktitel Computable is hoofd mediapartner van de Belgische it-vakbeurzen: Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event 2016. De website biedt het laatste zakelijke ict-nieuws in de Belgische markt. De redactie is aanwezig tijdens deze beurzen in Brussels Expo op stand A110.

Computable.be biedt alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen. Door de focus op zowel bedrijven als de mensen in deze bedrijven, eindgebruikers in verticale markten, ontwikkelingen in de ict-sector, is Computable een must voor iedere it-professional en it-manager in België.

Er is een interessante weekformule opgesteld met meerdere rubrieken, zoals Pareltjes en Start IT. Hierin worden bedrijfsportretten gemaakt van bekende Belgische spelers en startende bedrijven. Ook zijn er rubrieken gericht op personen die bij (ict-)bedrijven werken, voor alle geledingen in de it-markt: van professional in Me Myself & I(T) tot het directieniveau in de rubriek CxO. Ook worden columns gepubliceerd en schrijft hoofdredacteur William Visterin elke vrijdag een achtergrondverhaal.

Ontmoet de redactie

De Computable-redactie staat onder leiding van William Visterin, voormalig hoofdredacteur Smart Business, en wordt aangevuld met ervaren ict-journalisten zoals Luc Blyaert (voormalig hoofdredacteur Datanews) en Stef Gyssels (voormalig redacteur Datanews).

Tijdens de it-vakbeurzen kunt u de Computable-redactie ontmoeten op stand A110. Hier kunt u terecht voor al uw vragen rondom Computable. Haal uw gratis toegangsticket hier.

Daarnaast kunt u zich aanmelden als expert. Dit geldt voor it’ers die aantoonbaar expertise hebben in een specifiek deelgebied in de ict. Experts krijgen op Computable de ruimte om kennis te delen met de markt en dienen als vraagbaak van de redactie bij de totstandkoming van de artikelen. 

Toegang tot de beurs

Toegang tot de beurs verkrijgt u, door uw gratis toegangsbadge aan te vragen op de website van de drie gecombineerde ict-vakbeurzen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-03T17:06:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.