Computable zoekt Tech Startup of the Year

Aanmelden kan tot en met 9 februari

Dit artikel delen:

Dynsecu won in 2019 de Computable Award voor Tech Startup of the Year

Wie is de beste als Belgische tech-startup van het jaar? Dat wil Computable uitzoeken via een award voor Tech Startup of the Year. De winnaar wordt door een jury verkozen op de gecombineerde ict-vakbeurs Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 18 en 19 maart. Startups kunnen zich tot en met 9 februari aanmelden.

Computable verkiest dit jaar voor de derde keer de Tech Startup of the Year. Dit gebeurt op 19 maart in het Computable Café op de Infosecurity.be en Data & Cloud Expo beurs in Brussels Expo. De competitie start met een aanmeldingsmodule, waar startups voorgedragen kunnen worden. Op 9 februari 2020 sluiten we de aanmeldingen af. Aanmelden hiervoor kan via de website van Computable.

Winnaar van 2019

In 2018 is Computable gestart met de uitreiking van deze award. De eerste prijs ging naar Unifly. Vorig jaar won de startup Dynsecu de tweede editie van de wedstrijd. Dat bedrijf uit Sint Niklaas probeert een oplossing te vinden voor de overvloed aan wachtwoorden die internetgebruikers moeten gebruiken.

De award pronkt bij ceo Kris Rottiers op het (thuis)kantoor. ‘De award herinnert me er elke dag aan dat ik het bedrijf wil laten groeien. Het winnen van deze award heeft ons een beetje naamsbekendheid gebracht. Gezien de jury en het pitchen, hebben we een soort van credibiliteit opgebouwd met focus over mogelijk potentieel van onze technologie. Als we gesprekken aangaan met geïnteresseerde partijen is het altijd leuk om hiernaar te kunnen verwijzen en zie je dat er steeds meer aandacht aan je bedrijf en pitch wordt besteed.’

Wie komt in aanmerking?

In 2020 reikt Computable voor de derde keer de prijs uit. Alle jonge Belgische technologiebedrijven komen in aanmerking voor de award. En meer bepaald: startende ondernemers van maximaal vijf jaar oud, die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst leveren. De startup dient zijn hoofdzetel in België te hebben en officieel als bedrijf te zijn ingeschreven. Alle aanvragen zijn welkom.

Rottiers hoopt in ieder geval dat de prijs volgend jaar naar een startup gaat die iets geheel nieuws introduceert. ‘De oplossing moet een werkelijk probleem oplossen en toegevoegde waarde creëren op wereldniveau in verschillende sectoren. Zo kunnen we trots zijn dat een Belgische startup dit kan doen.’

Doe uw voordracht!

Vervolgens zal een vakjury een top-10 van startups selecteren, die op donderdag 19 maart in de middag in het Computable Café hun bedrijf mogen komen voorstellen of pitchen. Ter plekke wordt, na beraadslaging van de jury, de winnaar bekendgemaakt en de award overhandigd.

Aangezien Computable uitvoerig over de startup competitie zal berichten, kan een deelname behoorlijk wat aandacht opleveren voor zo’n Belgische startup.

Meld je startup nu aan en maak kans op de titel Belgium Tech Startup of the Year.

Successen van Dynsecu in 2019

We zijn sinds het winnen van deze award volop aan het inzetten op de verbetering van onze minimum viable product (mvp). Ook hebben we een gerenommeerde IJslandse ondernemer van de ai-industrie aan boord gehaald om zijn know-how in Dynsecu te introduceren en om ons de nodige introducties te bezorgen bij geïnteresseerde bedrijven wereldwijd. Dit moet ons helpen om pilot projecten bij deze klanten op te zetten zodat we een proven record kunnen opbouwen in een actuele marktsituatie en in verschillende sectoren. Via deze business cases willen we de meerwaarde van onze technologie bewijzen.

Bovendien zijn we in voorbereiding voor het ophalen van het nodige investeringskapitaal om het team uit te breiden, de technologie bij te schaven, pilotprojecten voor te bereiden en om onze aanwezigheid wereldwijd uit te breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-09T09:12:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.