Stephen Ball nieuwe SVP bij Aspect Software

Stephen Ball, die overkomt van telecommerk CenturyLink, is de nieuwe senior vice president Europa en Afrika van Aspect software. Ball brengt ruim 25 jaar ervaring mee in de technologiebranche. Eerder was hij ook al aan de slag bij Computacenter, Orange Business Services en EMC. Voordat hij aan de slag ging bij CenturyLink, was Ball regiodirecteur bij Hitachi Data Systems.

Ball zal nauw gaan samenwerken met het senior managementteam van Aspect voor het creëren van een visie en een structuur. Er dient snel een driejarenstrategie voor groei uitgetekend te worden. Deze strategie zal gebaseerd zijn op het veranderen van de manier waarop Aspect-klanten de markt betreden en met een focus op Aspects innovaties in de op cloud gebaseerde contactcentertechnologie.

In heel Europa en Afrika blijft Aspect zich concentreren op de sector financiële dienstverlening en ontwikkelt het bedrijf een strategische focus op specifieke regionale markten. Daarmee richt Aspect zich met zijn portfolio op andere verticale markten: de op cloud gebaseerde contactcentersoftware Aspect Unified IP en Zipwire, het mobile self-serviceplatform Aspect CXP en de workforce-optimalisatiesuite Aspect EQ WFO.​

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-05T12:35:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.