Annick Vandezande verruilt PwC voor Nexxworks

Dit artikel delen:

Annick Vandezande, voormalig directeur van de technology consulting afdeling van PwC, maakt de overstap naar nexxworks. Bij de start-up van Peter Hinssen, Steven Van Belleghem en Rik Vera is ze per 1 januari 2016 werkzaam als coo. Dat meldt Datanews.

Vandezande heeft PwC in december 2015 verlaten, om begin dit jaar aan de slag gegaan als coo bij nexxworks. Dit blijkt uit haar LinkedIn-profiel. Ze zal bij de start-up onder andere instaan voor het stroomlijnen van de organisatie en het ondersteunen van de groei. Dit zowel strategisch, projectmatig en op het vlak van personeel.

Nexxworks is een netwerk van opinieleiders, coaches en raadgevers dat organisaties wil helpen gedijen in dit tijdperk van 'disruptie'. De startup inspireert zijn klanten met de meest radicale innovaties uit hun sector, stimuleert hun klantgerichtheid en zorgt voor de opstart van de fluïde en geconnecteerde netwerken die ze nodig hebben om intern te innoveren.

Voordat ze bij PwC aan de slag ging was Vandezande al actief bij Arthur Andersen, Deloitte Consulting en Delaware Consulting. Goed voor meer dan vijftien jaar ervaring in it business consultancy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-13T11:01:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.