Christophe Haugen aan de slag bij Unit4

Dit artikel delen:
Christophe Haugen

Christophe Haugen treedt in dienst bij Unit4 als executive vice president strategy and operations. Hij wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategie en het bevorderen van bedrijfsontwikkelingen en -verbeteringen op een mondiaal niveau. Haugen gaat deel uitmaken van het Executive Leadership-bestuur.

Haugen maakt de overstap naar Unit4 vanuit het Nederlandse adviesbureau Bain & Company uit Amsterdam. Hij functioneerde hier als hoofd European private equity & technology practices. In deze rol richtte hij zich voornamelijk op de software-industrie in Europa en werkte hij samen met financiële investeerders en managementteams, zowel in het voortraject als na acquisitie van projecten.

Voorafgaand aan Bain, was Haugen consultant bij OpenText (voorheen Acuate) in San Francisco. Hij startte zijn carrière als onderzoeker bij Stanford Research Institute (SRI International). Haugen is Master in Computer Science, behaald aan ENSEIRB te Frankrijk. Zijn MBA ontving hij, met onderscheiding, van de London Business School.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-08T09:08:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.