Sébastien Franck baas Computer Futures Brussel

Dit artikel delen:
Sébastien Franck

Computer Futures, actief in de rekrutering van ict-specialisten voor permanente of tijdelijke functies, heeft Sébastien Franck aangesteld als directeur van zijn Brusselse vestiging.

Door de introductie van een nieuwe marktbenadering waarmee hij de voorbije twee jaar als directeur van Computer Futures Frankrijk een sterke groei bewerkstelligde, wil hij het personeelsbestand, het aantal plaatsingen van informaticaspecialisten en de omzet van het Brusselse kantoor de komende twee jaar gevoelig doen stijgen.

Ambitieuze groeidoelstelling

Vandaag telt de Brusselse vestiging een twintigtal consultants die tweehonderd plaatsingen van permanente en tijdelijke it-specialisten op een jaar verzorgen. In Brussel ambieert Franck tegen eind 2017 ruim driehonderd plaatsingen, een verdubbeling van de omzet en vijfentwintig consultants.

Hij wil dat doen door de introductie van een nieuwe strategie. Tot nu toe specialiseerde Computer Futures België zich in de rekrutering van specialisten voor bepaalde functies, zoals webtechnologie en -ontwikkeling, big data, erp/crm, informatiebeveiliging, cloud computing, e-commerce, it-infrastructuur en -managementfuncties (cto, cio), sales en presales.

Focus op vijf sectoren

'In België zullen we vanaf dit jaar de kwaliteit van onze dienstverlening opdrijven door specifieke expertise in de plaatsing van it-specialisten in vijf belangrijke sectoren', aldus Franck. 'Het gaat om de bank- en verzekeringsbranche, telecombedrijven, it-adviesverleners en integratoren, consumentenelektronica/maakindustrie en tot slot softwarebedrijven, web- en digitale agentschappen.'

Strategie werpt vruchten af

Bij Computer Futures Frankrijk, waar Franck al twee jaar directeur is en dat ook blijft, leidde die sectorgerichte aanpak in die periode tot een omzetgroei van ruim 60 procent en een verdubbeling van de rekruteringsconsultants tot dertig.

Franck zal zijn tijd verdelen tussen de Parijse vestiging en Brussel, waar hij minstens twee dagen per week zal zijn. Hij startte zijn loopbaan vijftien jaar geleden in het Londense kantoor van de it-rekruteringsspecialist en klom stelselmatig op. In België zal hij samenwerken met Albert van Reenen, de directeur van Computer Futures Antwerpen en Nederland.​

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-17T14:34:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.