Wim De Smet wordt CTO bij SecureLink

Dit artikel delen:
Wim De Smet

Security-integrator SecureLink benoemt Wim De Smet tot chief technology officer (cto) bij SecureLink Belgium. De Smet is verantwoordelijk voor de uitbouw op de Belgische markt. Daarnaast biedt hij kennis en expertise om klanten te bedienen. In zijn rol rapport hij direct aan Frank Staut, cto van de SecureLink groep.

Als Belgisch cto houdt De Smet de vinger aan de pols van nieuwe technologieën en producten en linkt deze aan specifieke behoeften of scenario’s bij bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast werkt hij aan de uitbouw van SecureLink’s SOC (Security Operations Center) als onderdeel van het managed security services-aanbod. In dit SOC monitoren security-analisten en -specialisten de infrastructuur van de klanten. Zij kunnen ingrijpen wanneer nodig.

De Smet wordt als operations manager opgevolgd door Tom Decaluwé. Tom was hiervoor team leader voor de service desk en support afdeling.

Computable-Expert

Wim De Smet is Computable-expert op het gebied van security. Dit expertschap is toegankelijk voor iedereen die in de Belgische ict-markt werkt, van ict-professional tot aan cio, bij eindgebruikers en ict-ondernemingen. Meer weten? Lees hier hoe u ook Computable-expert kunt worden op meerdere topics!

Infosecurity.be

Computable.be is hoofdmediapartner van Infosecurity Belgium op 23 en 24 maart te Brussels Expo. SecureLink is tijdens deze beurs te vinden op stand 03.B024.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-15T16:09:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.