Computable zoekt experts

Expert

Computable zoekt experts die hun kennis van ict-onderwerpen met de markt willen delen. Het expertschap is toegankelijk voor iedereen die in de Belgische ict-markt werkt, van ict-professional tot aan cio, bij eindgebruikers en ict-ondernemingen.

Op Computable is een belangrijke rol weggelegd voor experts. We hebben de ict-markt opgedeeld in allerlei deelonderwerpen waarbinnen kenners vanuit de markt hun expertise met het publiek kunnen delen. Dit gebeurt in de vorm van artikelen, zoals opiniebijdragen en expertverslagen. De Computable-redactie zal hiervoor deadlines opstellen. Een expert moet per topic (maximaal drie), per kwartaal, één bijdrage schrijven.

Computable-experts dienen bovendien als vraagbaak voor de redactie. Zo worden ze soms benaderd om input te leveren voor artikelen of kleinschalige marktonderzoeken.

Alle inspanningen zijn vrijwillig en zijn dus door de expert zelf tijdtechnisch in te plannen. Het concept draait volledig met gesloten beurzen, waarin Computable het platform verleent waar experts zichzelf kunnen uitdragen.

Expert worden?

Lijkt het je wat om Computable-expert te worden? Maak dan eerst een gebruikersaccount aan. Het gebruikersprofiel moet (grotendeels) zijn ingevuld. Denk hierbij aan een foto met een verhouding van 4x3 liggend.

Stuur daarna een mail naar redactie@computable.be met onderstaande informatie:

  • Een korte onderbouwing waarom je expert bent op een bepaald gebied
  • Het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld op Computable
  • Het hoofd-topic waarvoor je expert bent met optioneel twee extra topics. Alle topics waaruit gekozen kan worden, vind je hier.
  • De doelgroep waarvoor je expert bent (it-professional of it-management).

Met deze informatie kunnen we je aanstellen tot Computable-expert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-11T11:55:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.