Op de Beeck Europees ICT-manager Pittsburg Corning

Dit artikel delen:

Eric Op de Beeck, tot voor kort ict-manager bij het regionaal ziekenhuis van Tienen, wordt Europees ict-manager bij Pittsburg Corning. De 53-jarige Eric Op de Beeck keert daarmee terug naar de bouwsector. Eerder was hij gedurende vijftien jaar, tot de zomer van 2014, ict-manager bij ETAP. Pittsburg Corning is bij het grote publiek beter bekend dankzij het versterkte isolatieglas Foamglas. De Europese hoofdzetel bevindt zich in Tessenderlo.

Eric Op de Beeck, een verwoede jogger en vader van twee kinderen van 21 en 18, zal zich er verder toeleggen op de ontwikkelingen van onder andere SAP en Sharepoint, apps, infrastructuur en telecom.  

Op de Beeck is afkomstig van Herenthout, studeerde aan de KULeuven handelsingeur en bedrijfseconomie in de beleidsinformatica, en startte bij BP Chemicals als systeem analyst en projectleider waar hij doorgroeit als teamleader administrative computer applications. Na een kleine tien jaar verhuist hij als it manager naar de Dipo Spaarbank. In september 1999 ging hij aan de slag bij de ETAP Lighting Group. Na ruim anderhalf jaar bij het ziekenhuis van Tienen is hij nu dus bij Pittsburg Corning begonnen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-11T14:48:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.