Nieuwe Belux-directeur voor Microsoft Enterprise Services

Dit artikel delen:
Harold Ryckaert

Harold Ryckaert is sinds kort aan de slag als directeur van de Enterprise Services Group bij Microsoft België en Luxemburg (Belux). Zijn organisatie levert diensten aan bedrijven en partners die software van Microsoft implementeren. Als hoofd van de consultancy-afdeling heeft hij de taak de afdeling dichter bij de bedrijven en dienstverleners te brengen. Ryckaert stuurt het volledige team aan en rapporteert rechtstreeks aan general manager Michael Beal.

Harold Ryckaert (43) genoot een opleiding als burgerlijk ingenieur aan de Universiteit van Gent en heeft een master in business administration van insead (Fontainebleau-Singapore).

Hij startte zijn carrière als netwerkingenieur en projectmanager, en bouwde nadien bij SD Worx een rijke managementervaring op in diverse functies. Hij werkte er ruim achttien jaar, waarvan de voorbije drie als directeur van de large enterprises-afdeling. Hier was hij verantwoordelijk voor de software en dienstverlening van payroll- en hr-oplossingen voor grote ondernemingen.

Daarvoor was hij vijf jaar chief information officer (cio) van de hr-dienstverlener. Binnen SD Worx richtte hij ook nog Apex op, een cloud-bedrijf dat al nauw samenwerkte met Microsoft. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-12T08:53:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.