Linda van de Weerd leidt Cisco-securityteam

Dit artikel delen:
Linda van de Weerd

Cisco heeft Linda van de Weerd aangesteld als security lead voor België en Luxemburg. Ze neemt de functie over van Fred Noordam, die zich voortaan concentreert op de Nederlandse markt. Van de Weerd stuurt een team van drie aan, bestaande uit een commerciële en twee technische securityspecialisten.

Van de Weerd deed eerder verkoop- en managementervaring op bij Kappa Data en Exclusive Networks. Daarvoor was ze dertien jaar lang actief bij Cosyco IT Solutions, onder meer als commercieel directeur. Sinds 2014 is ze aan de slag bij Cisco. Ze gaat hier nu in haar functie als security lead de securitydivisie aansturen. Daarnaast neemt zij het commerciële contact met klanten voor haar rekening.

Zij krijgt op commercieel vlak bijstand van security accountmanager Fabrice Hecquet, die overkomt van FireEye. Daar was hij de laatste twee jaar account manager van de Belgisch-Luxemburgse divisie. Hecquet was in zijn loopbaan al verantwoordelijk voor de verkoop in de emea-regio bij Vasco Data Security en verkoopdirecteur bij OpenTrust in Parijs. Als account manager moet hij de verkoop van securityproducten aan middelgrote en overheidsklanten en de Europese Unie in goede banen leiden.

Parallel wierf Van de Weerd ook Bart Bruninx aan als technische security consultant. Hij werkte eerder voor Verizon en Dimension Data, waar hij sinds 2006 verschillende technische security functies invulde. Hij zal een team vormen met Bart Van Hoecke die al sinds 2008 aan de slag is bij Cisco, waarvan de laatste vier jaar als adviserend security-ingenieur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-25T11:52:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.