Hifluence haalt Rachel Alexander binnen

Dit artikel delen:

Dienstverlener Hifluence haalde als adviseur in digitale transformaties, Rachel Alexander binnen. Zij was voordien aan de slag als it-directeur bij Studio 100.

Hifluence uit Kontich werd in januari 2015 opgericht door Nick Van Langendonck en heeft in dit opzicht een snelle start genomen. Met het aantreden van Rachel Alexander wordt nog een versnelling hoger geschakeld. Hifluence wist al tal van opvallende projecten succesvol te realiseren, bijvoorbeeld de mobiele app van de Tall Ships Race en het jobplatform van Djobby. Hifluence heeft met Omina en Glue ook krachtige producten in huis. De start-up telt inmiddels vijftien medewerkers en verhuisde naar een ruimer kantoor op Satenrozen in Kontich.

Alexander gaat aan de slag als digital advisor en toplevel consultant. Eerder werkte zij bij Studio 100, Telenet, CSC, EDF Luminus, GDF Suez en Pioneer. 'Mijn rol bij Hifluence zal zijn om klanten te helpen met hun transformatieproces', zegt Alexander. 'Met mijn jarenlange ervaring, zowel in it als in managementconsultancy, ben ik goed geplaatst om mijn diensten aan te bieden aan bedrijven die nood hebben aan verandering. Ik ken het klappen van de zweep en weet hoe verandering praktisch te realiseren.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-12T08:57:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.