Nathalie Parent nieuwe CTO van Selligent

Dit artikel delen:
Nathalie Parent

Nathalie Parent versterkt het managementteam van Selligent, leverancier van relatiemarketing. Dat doet zij in de rol van chief talent officer (cto). Ze moet vanuit het Europese hoofdkantoor in België de internationale groei van Selligent in goede banen leiden. Dit via talentstrategieën en overnames. Parent verlaat SAP als hoofd van de hr-afdeling voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Zij wordt daar opgevolgd door Ernesto Marinelli, nu hoofd hr van de EMEA en MEE regio’s.

Parent is aangesteld als chief talent officer (cto) bij Selligent. Zij moet de internationale groei van het bedrijf in goede banen leiden via talentstrategieën en overnames. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het uitdragen van de bedrijfscultuur door interdepartementale en voor de uitbouw van 'een wereldwijde organisatie die snel groeikansen kan identificeren, vastleggen en versnellen'. Parent is per juni aangesteld en beoefent haar functie vanuit het Europese hoofdkantoor van Selligent in België.

Parent heeft meer dan twintig jaar ervaring in de softwaresector bij bedrijven zoals Cognos, Corel, Hybris en SAP, waar ze een aantal internationale hr-functies bekleedde. Zo was ze hiervoor hoofd van de hr-afdeling van SAP. Dit voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Daarvoor was ze vice president human resources bij Hybris Software. Daar was ze verantwoordelijk voor het toezicht op de planning, ontwikkeling en toepassing van hr-strategieën en -programma’s.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-27T10:07:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.