Sage Belgium benoemt Alex Dossche tot directeur

Dit artikel delen:

Alex Dossche is aangesteld als managing director van it-dienstverlener Sage Belgium. Hij neemt de taken over van Philippe Tailleur, oprichter van BOB software en al ruim tien jaar ceo van Sage Belgium. Die gaat zich binnen het bedrijf richten op consultancy en het toezicht van toekomstige projecten.

Dossche startte zijn carrière in de jaren tachtig als managing partner bij INsoft en als oprichter van TIPSS Consultants. In 1995 werd hij managing partner van TML en lanceerde hij DBFACT, een beheersoplossing voor kmo’s. Deze oplossing trok de aandacht van Sage, dat het in 2012 opkocht. Sinds de aankoop heeft Dossche meerdere jobs met een grote verantwoordelijkheid uitgevoerd binnen de Belux-groep van Sage, zoals sales director en marketing director.

Als managing director van Sage Belgium moet Dossche de globale Sage-oplossingen op de Belgische en Luxemburgse markt aanbieden en nieuwe klanten werven. Hij neemt het stokje over van huidige ceo Philippe Tailleur. Hij legt na ruim tien jaar zijn operationele functie neer om zich toe te leggen op consultancy en het toezicht van toekomstige projecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-29T09:26:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.