NRB werft Pascal Laffineur als CEO

Dit artikel delen:
Pascal Laffineur

De raad van bestuur van de it-dienstverlener NRB uit Herstal benoemt Pascal Laffineur tot voorzitter van het directiecomité. Hij zal vanaf 1 oktober 2016 de huidige ceo Ulrich Penzkofer vervangen.

Ulrich Penzkofer, stond vier jaar aan het roer van het ict-bedrijf. Eerder dit jaar kondigde hij zijn vertrek aan. Dit omdat hij zijn opdracht om NRB om te vormen tot één van de leidende ict-spelers in België als volbracht aanschouwt.

Nu is bekend dat Pascal Laffineur per 1 oktober de directeur van NRB wordt. Hij moet de integratie van de onlangs overgenomen branchegenoot Trasys tot een goed einde brengen. Daarnaast moet hij de groep verder ontwikkelen en de positie van toonaangevende speler op de it-markt versterken.

NRB helpt zijn klanten naar eigen zeggen ‘de ict-troeven te benutten om hun processen te optimaliseren en te versnellen, om te innoveren en om hun business te laten groeien en te veranderen met het oog op een nauwere aansluiting bij de nieuwe digitale realiteit.’ Het bedrijf heeft ruim tweeduizend medewerkers in dienst.

Pascal Laffineur

Pascal Laffineur is 51 jaar en heeft een diploma burgerlijk ingenieur en een master in business administration. Hij begon zijn carrière bij Alcatel in Charleroi en ging vervolgens aan de slag bij SFR in Parijs. In 1999 vervoegde hij de Altran-groep waar hij verschillende functies bekleedde, zowel in België als in het buitenland. Sinds 2009 is hij ceo Benelux bij Altran Technologies. Hij is ook lid van het directiecomité van Agoria.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-23T13:46:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.