Unit4 werft nieuwe algemeen directeur Benelux

Dit artikel delen:
Tom Dehouck

Tom Dehouck is door Unit4 aangesteld als algemeen directeur Benelux voor de Global Solutions-divisie. Dat bedrijfsonderdeel levert flexibele erp-software, zoals Business World On! en Unit4 Financials. De Belg vervangt Jörgen Nylund, die tijdelijk de functie waarnam. Daarvoor was Roel Caers was managing director voor Global Solutions.

Sinds 2014 is Tom Dehouck bij Unit4 aan boord als business transformation manager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor strategische en operationele verbeterprogramma’s binnen het bedrijf. Per 1 september 2016 is hij aangesteld als Benelux-managing director voor de Global Solutions-divisie. Dit doet hij vanuit drie kantoren: Utrecht, Sliedrecht en Antwerpen. Zijn functie als business transformation manager is bij Unit4 nog niet ingevuld. Het softwarebedrijf laat weten dat zijn vervanger op korte termijn wordt aangeduid.

Voordat Dehouck aan de slag ging bij Unit4, was hij actief als manager bij de Amsterdamse consultantbureau Bain & Company. Hier hield hij zich bezig met strategie- en veranderprojecten in de telecom- en technologiesector. Als Belg die reeds lang met zijn gezin in Nederland woont en werkt, heeft hij veel kennis van de markt in België, Nederland en Luxemburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-07T11:04:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.