Jan Ickroth naar Paradigmo

Dit artikel delen:

Paradigmo, de Brusselse specialist in identity access management en identity governance, heeft Jack Ickroth halftijds aangetrokken als sales and business developer.

Paradigmo is reseller en service provider van Brainwave en ForgeRock, software voor het beheer en de controle van de identiteit van mensen die online toegang wensen tot een bedrijf. De eerste focus van het bedrijf ligt nu nog op de publieke sector en de bank- en verzekeringsbranche. Een van de taken van Ickroth wordt het uitbreiden van de klantenportefeuille in andere sectoren.

‘We bekijken de mogelijkheden in onder meer de industrie en de utilitysector’, zegt de nieuwbakken sales and business developer in een persbericht. ‘Onze oplossingen zijn in het bijzonder interessant voor organisaties die hun diensten online aan een breed publiek aanbieden. Bij een complexe integratie is dat nog meer het geval.’

Ickroth heeft een uitgebreide ervaring in de it-consultancy sector. Tot voor kort werkte hij bij Trasys, een Belgische ICT-speler die deel uitmaakt van de NRB Groep. Hij was er onder meer sector leader manufacturing en business development manager. In die functie richtte hij zich specifiek op it-security-consultancy en werkte hij al met Brainwave.

‘Paradigmo is een familiaal bedrijf actief in een nichemarkt’, licht managing director Olivier Naveau toe. ‘We hebben in het verleden al samengewerkt met Ickroth, hij is thuis in onze sector. Paradigmo zal dit jaar haar omzet verdubbelen. Jan is de eerste persoon die er bij komt om onze commerciële ontwikkeling te ondersteunen.’

Ickroth zal zijn halftijdse job bij Paradigmo combineren met een functie als delivery director bij BPM Company, een van oorsprong Nederlandse it service provider. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-05T13:20:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.