Wouter Remaut leidt Co.Station Brussel & Gent

Oud-CEO Olivier Viaud stapt op

Dit artikel delen:

De raden van bestuur van Co.Station Brussel en Co.Station Gent hebben Wouter Remaut benoemd tot nieuwe ceo. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en moet hij Co.Station potentieel laten uitgroeien tot het belangrijkste groeiplatform voor scale-ups in de Belgische technologiesector.

Wouter Remaut behaalde een masterdiploma Rechten in Gent en een postgraduaat internationaal privaatrecht aan de ULB. Hij startte zijn carrière bij BNP Paribas Fortis in 2000 waar hij in diverse afdelingen van de bank werkzaam was.  

‘Doorheen mijn carrière is het voor mij altijd belangrijk geweest om bedrijven en ondernemers te helpen bij het realiseren van hun plannen’, zegt hij. ‘Het is dan ook met veel enthousiasme dat ik deze uitdaging aanneem. Ik wil een bruggenbouwer zijn tussen onze scale-ups, de academische en de bedrijfswereld. Meer dan ooit wil ik dat Co.Station samen met zijn aandeelhouders, een voortrekkersrol speelt om het ondernemerschap en de innovatie in de Belgische technologiesector een boost te geven.’ 

Remaut volgt ceo Olivier Viaud op, één van de oprichters van Co.Station Brussel. Hij blijft als lid van de raad van bestuur verbonden met Co.Station.  

‘Eerst als cfo en daarna als ceo kreeg ik samen met BNP Paribas Fortis de kans om Co.Station Brussel op te richten’, legt Viaud uit. ‘Ik ben trots op mijn bijdrage aan het succes van deze onderneming waarvan de toekomst er zeer veelbelovend uit ziet. Op dit ogenblik wil ik mij echter richten op nieuwe uitdagingen terwijl ik Co.Station toch kan blijven ondersteunen om te groeien als onderneming.’
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-13T11:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.