Nieuwe directie voor Damovo Benelux

Dit artikel delen:

Lionel Reina

Bij Damovo in Zaventem neemt Lionel Reina de functie van managing director Benelux op zich. Hij vervangt Joop Jansen, die het bedrijf verliet. Michel Magonette vervolledigt het directieteam als finance director. Beide aanstellingen moeten Damovo’s groeiplannen in de Benelux steunen.

Lionel Reina heeft meer dan 25 jaar directie-ervaring in de it- en telecommunicatiesector, onder meer als directeur in de Golfstaten-regio voor Accenture. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij Orange Business Services, waaronder die van managing director of operations in Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika, en die van vp of sales voor West-Europa.

'Ik kijk er naar uit om de toekomstige ontwikkelingen van Damovo in de Benelux aan te sturen', zegt hij. 'We willen onze marktpositie als trusted advisor blijven versterken, om zo innovatieve communicatieoplossingen aan te bieden die onze klanten helpen succesvol te zijn in de heel competitieve en veranderende digitale wereld.'

Vooraleer Michel Magonette bij Damovo terechtkwam, werkte hij bij Avnet, een van ‘s werelds grootste aanbieders van elektrische componenten en computerproducten. Hij was er onder meer director in finance voor EMEA.

Groeiambities

Volgens Glen Williams, ceo van Damovo Group, zijn beide aanstellingen een belangrijke stap in Damovo’s groeistrategie: 'We halen al sterke cijfers in de Benelux, met veel klanten in zowel de publieke als de private sector. Door onze directie uit te breiden met Lionel en Michel, zorgen wij voor de continuïteit van dat succes. Hun ontegensprekelijke kennis van de sector en hun ervaring zullen Damovo’s groeipotentieel in België, Luxemburg en Nederland nog verhogen.'

De Damovo-portfolio bestaat uit oplossingen rond unified communications en collaborations, lan-netwerken, contactcenters, clouddiensten en wereldwijde managed services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-14T09:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.