Managed hosting door True

Koen Van Loo wordt CIO bij Renson groep

 

Koen Van Loo

Koen Van Loo, lange tijd cio bij ADMB, gaat aan de slag bij de Renson groep, gespecialiseerd in ventilatie, zonnewering en terrasoverkappingen. Hij zal er de digitale organisatie verder uitbouwen.

Koen Van Loo, handelsingenieur beleidsinformatica en Computable-expert, woont in Brugge en heeft er een rijkgevulde loopbaan bij de hr-dienstengroep ADMB uitgewerkt. Hij groeide door tot cio en werd in 2004 lid van het directiecomité. Hij was er verantwoordelijk voor een team van zo’n honderd medewerkers.

Eind vorig jaar werd hij aangetrokken door Athena Graphics als chief digital officer. Nu kiest Van Loo opnieuw voor een rol als cio binnen de Renson groep, dat als Belgisch bedrijf wil doorgroeien naar een internationale speler. De hoofdzetel bevindt zich in Waregem.

Koen Van Loo is een sterke netwerker en is vaak te zien op CIOnet, Beltug, ADM en SAI. Hij houdt van een goed boek en jogt wel eens meer op de prachtige vesten van Brugge. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6023488). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.