Lieven Verhaevert nieuwe CEO van Ordina BeLux

Dit artikel delen:
Lieven Verhaevert CEO Ordina Belux

Lieven Verhaevert is de nieuwe ceo van Ordina Belgium en Luxemburg. Hij volgt Franky Van Damme op die in november vorig jaar tijdelijk de rol van topman op zich nam.

Verhaevert was voorheen general manager Insurance bij CSC & DXC Technology, waar hij verantwoordelijk was voor de resultaten in België, Luxemburg, Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië. In eerdere functies was hij werkzaam voor KPMG, PwC en IBM.

De nieuwe topman heeft ruime ervaring in de financiële sector en beschikt over uitgebreide expertise in het leiden van teams die business consulting, ict- en outsourcingdiensten leveren. Ook begeleidde hij klanten en projectteams bij veranderingstrajecten van value discovery tot en met value delivery.

Jo Maes, ceo Ordina N.V., heeft het volste vertrouwen in Verhaevert. ‘Ik weet dat de Ordina Benelux-club met Lieven verder aan de toekomst kan bouwen en dat hij met passie en enthousiasme de ambities van Ordina mee zal vormgeven en ondersteunen.’

Ordina werd opgericht in 1973 is de grootste, onafhankelijke ict-dienstverlener in de Benelux met circa 2.700 medewerkers. In 2016 boekte het bedrijf een omzet van 343,6 miljoen euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-26T09:35:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.