Nieuwe topman bij Inno.com

Dit artikel delen:
Johan Van Looy ceo Inno.com

Het ict-strategieadviesbureau Inno.com heeft een nieuwe ceo. Johan Van Looy neemt het stokje over van oprichter Johan Cattersel.

Op de twintigste verjaar van Inno.com kondigt het bedrijf aan dat het een nieuwe topman krijgt. Johan Van Looy is een oudgediende die meer dan zestien jaar op de teller heeft staan bij de Beerzelse onderneming, waarvan vier jaar in het management. Hij geniet erkenning wegens zijn managementcapaciteiten en ervaring in de sector.

Van Looy volgt Johan Cattersel op, de oprichter van Inno.com. Cattersel zal zich nu focussen op het bewaken en verder uitbouwen van de langetermijnstrategie als executive chairman. Daar horen onder meer de internationale plannen van het bedrijf bij.

‘Ik ben verheugd dat ik op deze symbolische mijlpaal voor Inno.com de fakkel van Johan mag overnemen’, zegt Van Looy. ‘Mijn missie voor de komende jaren is om de fundamenten van Inno.com nog meer te versterken en in deze erg concurrentiële markt met internationale spelers dé referentie bij uitstek te worden op vlak van bedrijfsarchitectuur.’

Inno.com werd opgericht in 1998 en telt tachtig werknemers. Het is in die twee decennia uitgegroeid tot een bekende naam in de sector van bedrijfsarchitectuur.

‘Johan Van Looy kent het bedrijf als geen ander en is dan ook uitstekend geplaatst om als nieuwe kapitein ons schip de volgende twee à drie jaar richting dertig procent kwalitatieve groei te laten varen’, zegt Cattersel.

De oprichter zelf zal zich nu vooral bezighouden met de groeiplannen die bij Inno.com op tafel liggen. ‘We zijn met Inno.com nog maar één procent van wat we kunnen en willen worden. We gaan de volgende jaren fors inzetten op groei en dit niet enkel in eigen land. Momenteel zijn we een aantal andere markten aan het onderzoeken om onze activiteiten te internationaliseren. Onze noorderburen komen het meest in aanmerking, maar we sluiten andere landen absoluut niet uit.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-18T14:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.