Frank De Saer wordt nieuwe ceo Atrias

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Frank De Saer wordt de nieuwe topman van Atrias dat het dataplatform beheert voor de Belgische energiemarkt. De Saer was tot nog toe de cio van Eandis.

Het gebeurt niet zo vaak dat een gewezen cio uitverkoren wordt als ceo van een onderneming. Frank De Saer heeft dan ook heel wat ervaring in huis. Gedurende dertien jaar was hij cio van de Kruispuntbank van Ondernemingen, een van de succesvolste projecten binnen de federale overheid. In 2015 werd hij aangetrokken door Eandis als cio.

Eandis en Infrax zijn inmiddels gefuseerd tot Fluvius. Afgelopen zomer werd duidelijk dat de it-activiteiten van Fluvius geleid zouden worden door Infra-cio Filip Van Rompaey.

Met zijn benoeming als ceo van Atrias zet Frank De Saer een stap hoger en wordt hij verantwoordelijk voor het hele netwerk- en dataplatform van de distributienetbeheerders. Dat reuzencontract werd drie jaar geleden toegekend aan Accenture. Concurrent CGI stapte daarop naar de Raad van State wegens ongeregeldheden en kreeg gelijk. CGI ontving toen een forse schadevergoeding. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-26T13:01:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.