Syneton versterkt met Joris Dresselaers als cto

Dit artikel delen:
Joris Dresselaers, CTO bij Syneton

Syneton uit Bornem, specialist in software voor kmo’s, heeft Joris Dresselaers aangesteld als chief technology officer (cto). Hij moet vooral de producten die Syneton maakt voor de administratie van accountants en de automatisatie van consultancybedrijven verder uitdiepen en verbreden.

‘Joris helpt Syneton bij de uitbouw van onze dienstverlening’, zegt zaakvoerder en medeoprichter Rudi Cleymans. ‘Zijn Europese ervaring vormt samen met zijn technische expertise en ervaring in het coachen van teams een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Het zal de groei van Syneton ongetwijfeld in een stroomversnelling brengen.’  

Dresselaers (35) studeerde aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen en behaalde het diploma van Bachelor Toegepaste Informatica. Bij de start van zijn carrière in 2005 werkte hij op diverse projecten rond webapplicaties en cloudtoepassingen, onder meer bij Janssen Pharmaceutica, Morres meubel, Microsoft Consulting Services en Fortis Insurance.

De overstap naar Capgemini bracht hem bij Delhaize waar hij opdrachten vervulde als software architect op de HR-afdeling. Hij was er ook projectleider was voor de stroomlijning van het Delhaize Direct e-commerce platform.

In 2012 werd hij lead Architect bij Wolters Kluwer België waar hij het team van software-architecten leidde dat verantwoordelijk was voor de migratie van de Belgische fiscale en boekhoudkundige applicaties naar de cloud. Een opdracht binnen een Europees kader. Drie jaar later werd hij program manager voor Wolters Kluwer België en kwam hij aan het hoofd te staan van hun Tax & Accounting België ‘Cloud Programma’. Later werd hij bij uitbreiding verantwoordelijk voor het kantoorbeheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-21T15:38:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.