Christian Ramioul keert terug naar Microsoft

Dit artikel delen:

Christian Ramioul komt na 2,5 jaar opnieuw bij Microsoft binnen langs de grote deur. Hij wordt er business development manager voor de EMEA-regio. Vanuit die rol is hij verantwoordelijk voor de verdere uitrol van het zogeheten Modern Classroom Experience-concept.

Christian Ramioul begon zijn ict-loopbaan toen hij als 26-jarige kersverse directeur van een basisschool software begon te schrijven om de administratie in zijn scholen te automatiseren. Zijn passie voor het onderwijs is de rode loper in zijn carrière. Na zo’n vijftien jaar in en rond de klas koos hij echter in 1998 voor Microsoft waar hij zeventien jaar aan de kar trok om het digitale aanbod in het onderwijs door te drukken. Tot begin 2016 was hij er verantwoordelijk voor België en Luxemburg.

Na een korte sabbatical legde hij zich als information security officer toe op de invoering van de GDPR-richtlijnen in het onderwijs en adviseerde hij het Vlaamse hoger- en universitair onderwijs rond transformatie scenario’s bij hun migratie naar de ‘cloud’.

Mark East, Microsoft general manager Education, haalt de ervaring van Christian Ramioul nu terug binnen. Hij zal de centrale strategie, executie en planning voor lager- en secundair onderwijs opvolgen en syncen met de lokale onderwijsteams van Microsoft in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-23T16:54:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.