Piet Pauwels verlaat Cisco voor Microsoft

Dit artikel delen:

Piet Pauwels verlaat na bijna achttien jaar Cisco en kiest voor een nieuwe toekomst bij Microsoft. Hij wordt er Solution Specialist Modern Workplace.

Piet Pauwels haalde een master Bio-ingenieurwetenschappen en vervolledigde dat met een master Bedrijfseconomie. Hij startte zijn loopbaan bij Ascom als accountmanager voor de Nortel telefonie en Ascom contact centeroplossingen.

Na twee jaar vertrok hij echter naar Cisco waar hij diverse functies kreeg, van systems engineer tot territory market manager, verkoopspecialist voor business video en samenwerkingstools en recent als manager voor de uitwerking van het partnerkanaal voor de collaboration en mobility platforms. Die ervaring kan hij nu ongetwijfeld uitspelen bij Microsoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-29T08:43:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.