Rogier Stolk groeit door tot NL-directeur Insight

Dit artikel delen:

Rogier Stolk

Ict-leverancier Insight stelt Rogier Stolk aan als algemeen directeur Nederland. Hij kwam in 2011 in dienst bij het bedrijf als verkoopdirecteur en groeit nu door tot country manager. Met deze nieuwe rol binnen het bedrijf kan Frank Hoekstra zich toeleggen op zijn rol als overkoepelend Benelux-directeur. Een functie die hij sinds 2013 vervuld.

‘Met de groei van Insight zowel in omvang als uitbreiding van onze dienstverlening, is nu de stap om de organisatiestructuur daarop aan te passen met een volwaardige country manager-rol voor Nederland. Daarmee hebben we zowel voor België als Nederland een eindverantwoordelijke die zich volledig kan richten op de klantspecifieke behoeften’, vertelt Frank Hoekstra, directeur bij Insight Benelux. Insight België staat onder leiding van Marie del Marmol.

Stolk is sinds 2011 werkzaam bij Insight. ‘Toen ik gevraagd werd om op projectbasis bij Insight een organisatieverandering te bewerkstelligen, was het initieel de bedoeling om slechts voor een korte periode te blijven. De praktijk bleek anders uit te pakken, omdat ik werd geraakt door de cultuur.’

Als country manager moet hij de propositie en cultuur van de Nederlandse en Belgische organisatie verder professionaliseren en vormgeven. Voor Insight was Stolk onder meer verkoopdirecteur bij HP en accountmanager bij CSS Corp.

Nu de organisatie over zijn eigen directeur beschikt, kan Hoekstra zich als Benelux-directeur beter toeleggen op zijn taak. ‘Naast het aanstellen van Rogier als country manager hebben we ook Benelux-teams voor onze supportafdelingen, zoals Services, HR en Finance, opgezet. Hiermee willen we de landen nog meer vanuit de regio ondersteunen. Daar richt ik mijn aandacht voornamelijk op.’

Managementteam

Naast de aanstelling van een country manager, verwelkomt het managementteam van Insight Nederland nog een aantal nieuwe gezichten. Het gaat om Maarten Hensen (salesmanager cloud channel solutions), Manfred van Druenen (salesmanager enterprise), Joost Snellink (marketingmanager Benelux) en Edwin Broens (directeur van de Benelux Services-organisatie).

Insight is een Amerikaanse ict-reseller van hardware, software, cloud en services. Het bedrijf is ook actief in de Benelux vanuit kantoren in Amsterdam, Apeldoorn en het Belgische Grimbergen. De organisatie heeft ruim 6500 medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-24T09:40:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.