Chantal De Vrieze is directeur Econocom Belux

Dit artikel delen:
managing director econocom

Econocom heeft Chantal De Vrieze aangesteld als managing director voor België en Luxemburg. Ze zal ook zetelen in het Uitvoerend Comité van de groep. De Vrieze stond de afgelopen drie jaar aan het hoofd van Altran België.

De Vrieze krijgt als opdracht om de groeiambities van Econocom in Belux vorm te geven en het strategisch plan ‘E for Excellence’ te implementeren. Daarmee focust Econocom op groei, kwaliteit en klantentevredenheid via geïntegreerde oplossingen in vier expertisedomeinen: de digitale werkplek, ict-infrastructuur, digitale transformatie en financiering.

‘Er is een trend in de markt van eigendom naar gebruik en dus een groeiende vraag naar as-a-service en product-dienstcombinaties’, zegt De Vrieze. ‘Dat is een aantrekkelijke formule voor klanten. Door een unieke combinatie van producten, digitale diensten en financiering is Econocom geplaatst om deze nieuwe businessmodellen te ondersteunen. Ik voel mij aangetrokken door de dna, de dynamiek en het ondernemerschap van dit bedrijf. Ik heb dus mijn hart laten spreken.’

De Vrieze was de afgelopen drie jaar het hoofd van Altran België, maar werkte eerder al veertien jaar bij Econocom, waarvan zeven als country manager. ‘Chantals kennis van zowel de groep als de markt is waardevol nu Econocom een nieuwe groeifase ingaat’, zegt ceo Jean-Louis Bouchard. ‘Met haar jarenlange ervaring zowel in lease als in services heeft Chantal het ideale profiel om de implementatie van ons strategisch plan waar te maken in deze belangrijke regio voor Econocom.’

Jean-Louis Bouchard is sinds november opnieuw ceo van Econocom nadat hij begin 2017 de fakkel aan zijn zoon Robert had doorgegeven. In december kocht hij ook zeven miljoen aandelen van zijn zoon terug.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-24T16:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.