Paul Gistelinck leidt digitalisering bij Fluvius

Dit artikel delen:

Energiebedrijf Fluvius heeft Paul Gistelinck aangetrokken als nieuwe directeur digitale transformatie. Dat is opvallend, want Gistelinck was tot eind 2013 de cio van Eandis. Fluvius is ontstaan bij de fusie van Eandis en Infrax.

Paul Gistelinck heeft bijna heel z’n loopbaan doorgebracht in de energiesector. De ingenieur begon zijn carrière immers als directeur marketing bij Electrabel. Daar groeide hij door tot productmanager metering. In de lente van 2006 werd Gistelinck cio van Eandis, waar hij net geen acht jaar bleef. Bij Eandis werd hij toen opgevolgd door Frank De Saer, die sinds november 2017 de ceo is bij het energieplatform Atrias.

Paul Gistelinck moet bij Fluvius de digitale transformatie in goede banen leiden. Fluvius telt 5.330 werknemers en is goed voor zeven miljoen aansluitingen in Vlaanderen. Eind vorig jaar raakte bekend dat Fluvius uitpakt met een proefproject om 15.000 gezinnen aan te sluiten op glasvezel. Het trekt daarvoor in een eerste fase twintig miljoen euro uit.

Filip Van Rompaey is sinds juli vorig jaar de cio van Fluvius. Hij was dertien jaar de ict-directeur van Infrax.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-26T08:55:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.