Christel Verhoye krijgt topjob bij SAP

Dit artikel delen:

Christel Verhoye

Christel Verhoye stijgt in de hiërarchie van SAP en is voortaan regional customer officer met verantwoordelijkheid over Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland. Verhoye wordt daarmee een van de belangrijkste medewerkers van SAP-dochter Successfactors.

Verhoye werd in november 2015 aangetrokken door SAP als service delivery executive binnen SuccessFactors, maar groeide snel door in de organisatie en overziet nu in de toppositie de belangrijkste hr cloud-klanten.  

Ze begon haar loopbaan in 1989 bij Compaq, maar verhuisde drie jaar later naar KBC Securities als hr-manager wat ze twaalf jaar invulde. Die ervaring gebruikte ze bij NorthgateArinso waar ze het service center in het Spaanse Granada uitbouwde tot een organisatie met meer dan 800 medewerkers. Sinds 2016 is ze trouwens ambassadeur van de OnGranada Tech City, een initiatief van de Kamer van Koophandel in samenwerking met de universiteit van Granada.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-06T11:06:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.