Nieuwe directeur voor Copaco België

Dit artikel delen:
Manager zakenman

Met ingang van 13 mei leidt Jurgen Janssens ict-distributeur Copaco Belgium. De nieuwe directeur brengt een jarenlange ervaring mee uit senior managementrollen binnen verkoop en marketing bij Canon, HP en Dell EMC.

Sinds 2016 was Janssens werkzaam als consultant bij Niko Group, waar hij de algemene leiding had over de verkoop in binnen- en buitenland. ‘Hij heeft ervaring met zowel b2b- als b2c-omgevingen en kent de waarde van een go-to-market via partners en welke added value alle partners kunnen brengen’, klinkt het in een persbericht. Janssens moet de activiteiten van Copaco en de organisatie uitbouwen om verdere groei te verzekeren.

Copaco is actief in Frankrijk en België en heeft ongeveer vierhonderd medewerkers in dienst. Naast hardware wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility, logistiek en cloud services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-10T10:19:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.