Steven De Ruyver leidt security bij Cisco Belux

Dit artikel delen:
Security Lead Cisco

Cisco Belux heeft Steven De Ruyver aangesteld als security lead. Hij moet de groei van de securityafdeling van Cisco in België en Luxemburg verder versnellen. De Ruyver rapporteert strategisch aan de Lothar Renner, directeur cybersecurity in de EMEAR-regio, en Arnaud Spirlet, algemeen directeur Cisco Belux, op commercieel vlak.

In eerste instantie wil De Ruyver het securitygamma van Cisco beter bekend maken bij de bestaande klanten en ook nieuwe resellers contracteren voor het middensegment. Hij ziet almaar meer aandacht voor cyberveiligheid: ‘Als data niet veilig zijn, zijn ze niet betrouwbaar en dus waardeloos. Cisco heeft de voorbije vijf jaar dan ook enorm geïnvesteerd in cybersecurity. We zitten met het netwerk ook in een bevoorrechte positie. Security vraagt om een gecentraliseerde aanpak en wij beheren zowel de toegang als het gegevensverkeer van organisaties. Bovendien heeft Cisco goed gezien dat we in security moeten samenwerken.’

De Ruyver startte zijn carrière bij Ricoh en deed nadien een jarenlange verkoopervaring op bij Hewlett-Packard. In 2006 stapte hij bij Symantec de wereld van security binnen, om een jaar later Brocade Belgium op te starten. Hij zou er tien jaar blijven als country manager. Het voorbije jaar was hij business unit manager bij Fortinet. De Ruyver studeerde communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-22T11:22:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.