Inoopa werft Sébastien D’Hondt als bestuurslid

Dit artikel delen:
Manager

Sébastien D'Hondt is bij Inoopa aangetreden als aandeelhouder en bestuurslid. Dat Belgische bedrijf, met kantoren in Luik en Overijse, biedt data-analysetechnologie voor bedrijfsactiviteiten om zo de marketing en verkoop te verbeteren. D'Hondt stapt aan boord bij Inoopa om groei en internationalisering te realiseren.

Inoopa, opgericht in 2015, analyseert de semantische inhoud en afbeeldingen van verscheidene bronnen met behulp van kunstmatige intelligentie. Het stelt deze data ter beschikking via een api of in de vorm van een rapport. Dit kan de klant gebruiken voor marketing- of salesdoeleinden, bijvoorbeeld door het identificeren van potentiële klanten en het verbeteren van marketing en verkoopgerichtheid. Het bedient logistieke dienstverleners, banken, media en kredietmanagers.

D’Hondt investeert en ondersteunt bedrijven in hun groei. Daarnaast adviseert hij grote bedrijven over hun commerciële organisatie via zijn bedrijf Ernest Partners. ‘Sébastien zijn inzicht in de bedrijvenmarkt in België en daarbuiten, zijn financiële achtergrond en zijn ervaring in het leiden van grote organisaties, zullen zeker bijdragen aan het consolideren van de positie van Inoopa in België, vóór haar internationalisering’, aldus Jean-Pol Boone, ceo en oprichter van Inoopa.

Inoopa is actief in Nederland en België en wil in de komende maanden uitbreiden naar andere Europese landen. Voor 2019 wil de organisatie een omzet van één miljoen euro behalen. Het verwacht in de komende maanden extra kapitaal op te halen voor verdere internationalisering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-04T09:53:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.