Chris De Hous wordt coo van Sweepatic

Dit artikel delen:

Chris De Hous, voormalig algemeen directeur van Trasys en ex-partner bij McKinsey & Company, wordt operationeel directeur (chief operating officer, coo) bij securityspecialist Sweepatic. Het bedrijf haalde recent nog een miljoen euro groeikapitaal op bij eCapital.

Het platform van het Leuvense Sweepatic, dat in 2016 werd opgericht, monitort voortdurend de online voetafdrukken van bedrijven, produceert inzichten en helpt het klanten om beter gewapend te zijn tegen cyberaanvallen. De Hous (55) richt zich op het helpen opschalen van het bedrijf en neemt de dagelijkse operaties op zich.

Chris De Hous was hiervoor algemeen directeur van Trasys, dat deel was van Ackermans & van Haaren en CNP. Ook was hij partner bij McKinsey & Company, waar hij de Europese Software & Services Practice leidde. Hij wil het bedrijf verder helpen internationaal uit te bouwen, onder meer met partnerships.

‘Ik was aangetrokken door Sweepatic’s unieke oplossing in de snelgroeiende cybersecuritymarkt en door de dynamische omgeving van een start-up waar ik mijn ervaring en netwerk kan toevoegen’, aldus De Hous.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-11T10:05:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.