Pierre Dumont aangesteld als topman NTT België

Dit artikel delen:

Pierre Dumont is bevestigd als de country managing director van NTT België, het vroegere Dimension Data. Dumont staat al ruim twintig jaar aan het hoofd van de Belgische vestiging en is daarmee een van de topmannen die al het langst hetzelfde bedrijf leidt in ons land.

Begin jullie kondigde NTT aan dat de naam Dimension Data zou verdwijnen. Daarbij kondigde Jason Goodall, de ceo van NTT Global, aan dat de volledige organisatie land per land zou herbekeken worden. Ook de rol van de country managers werd in vraag gesteld. Opnieuw is Pierre Dumont erin geslaagd om zijn expertise en ervaring positief te laten evalueren en blijft hij dus een van de grootste it-spelers van België leiden.

Hij ging in februari 1991 van start bij de integrator, die toen nog ComTech heette. Het werd zes jaar later overgenomen door de Zuid-Afrikaanse groep Dimension Data. In de zomer van 1999 werd hij managing director van de Belgische vestiging. Enkele jaren geleden werd Dimension Data overgenomen door NTT dat nu dus de volledige rebranding en positionering uitgetekend heeft. Tegen 2021 moet de integratie volledig rond zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-01T12:08:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.