Ben Smeets is ad interimvoorzitter bij Bosa

Dit artikel delen:
Ben Smeets

Ben Smeets, waarnemend directeur-generaal van de afdeling Digitale Transformatie, is benoemd tot waarnemend voorzitter van de federale overheidsdienst Bosa (Beleid en Ondersteuning).

Ben Smeets mag dus ook de honneurs waarnemen als voorzitter ad interim van Bova. Hij volgt Alfons Boon op die met pensioen is. Naast de digitale transformatieprojecten van de overheid krijgt hij ook budget en personeelszaken onder zijn hoede. Het is wachten op de nieuwe federale regering om de diverse posten ook toe te wijzen.

Een van zijn grote verwezenlijkingen is de e-box, één enkel digitaal loket voor alle communicatie tussen overheid en burger. Ook de app Itsme kwam er in samenwerking met het departement Digitale Transformatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-12T11:03:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.