Yves Ghys verruilt Proximus voor scale-up Pozyx

Dit artikel delen:

Na bijna vijftien jaar bij Proximus, trekt Yves Ghys naar het Gentse ‘positioneringsbedrijf’ Pozyx waar hij chief commercial officer wordt. Pozyx is vijf jaar geleden opgericht als spin-off van de universiteit van Gent en biedt vooral in de maakindustrie op basis van ultrawidebandtechnologie accurate positoneringstoepassingen.

Yves Ghys moet Pozyx verder commercieel op de kaart zetten. Pozyx wordt geleid door ceo en oprichter Samuel Van de Velde. Het telt ruim drieduizend klanten in tachtig landen. Referenties zijn Imec, Honda, Airbus, ArcellorMital en het prestigieuze MIT. Een van de investeerders is Jos Sluys (ex-Arinso). Pozyx telt 22 medewerkers.

Voor Yves Ghys is het een opvallende overstap want hij was tot nog toe vooral actief in corporate ondernemingen. Zo was hij van 2000 tot 2005 global accountmanager bij HP Enterprise. Toen stapte hij over naar Proximus waar hij doorgroeide tot sales manager key accounts in de corporate markt, Channel manager mid market en tenslotte manager van het inside sales department waar hij een veertigtal verkoopexperts leidde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Super dat iemand met zo'n capaciteiten de Brusselse IT big bucks ruilt voor een Gents bedrijf met een enorm potentieel .... Gent en Vlaanderen kan op die manier op de kaart worden gezet op de manier zoals het ons betaamt ... Gedreven , innoverend en enthousiast . Succes Yves en Pozyx. Go get them!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-06T11:38:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.