Bart Colson keert terug naar Telenet

Dit artikel delen:
Bart Colson COO Eurofiber

Na een interludium van ruim twee jaar keert Bart Colson terug naar Telenet. Hij gaat daar aan de slag als vice president customer operations en solutions. Eerder was Colson al meer dan dertien jaar aan de slag bij Telenet, van 2004 tot 2017.

Bart Colson, die bakken ervaring heeft in de telecomsector, begon zijn loopbaan in 1992 als consultant bij Expercom, toen nog een joint venture van Proximus (RTT) en Alcatel, dat zich toelegde op bedrijfsnetwerken. Drie jaar later stapte hij over naar Ericsson als productmanager datacommunications. Niet veel later koos hij echter voor de operatorkant bij BT Global Services waar hij gedurende negen jaar doorgroeit tot business continuity manager.

In de lente van 2004 werd Bart Colson aangetrokken door Telenet waar hij director customer service werd van de B2B afdeling om dan vice president it operations en development te worden. In 2017 trok hij echter naar de concurrentie en werd gedurende anderhalf jaar operationeel directeur (coo) van Eurofiber. Na een jaar als eveneens coo bij de Hasseltse integrator BKM, keert Bart Colson dus terug naar de Mechelse operator Telenet als vice president operations - solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-10T13:29:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.