Bart Colson wordt coo bij Eurofiber

Dit artikel delen:
Bart Colson COO Eurofiber

Bart Colson (50) heeft het Belgische Eurofiber-team vervoegd als chief operating officer. Hij brengt vijfentwintig jaar expertise in b2b-telecom mee. Coo is een nieuw gecreëerde functie binnen Eurofiber.

Bij Telenet (2004-2017) werkte Colson als verantwoordelijke voor netwerk-operaties. Daarna bouwde hij systemen, processen en teams uit voor service delivery en customer service binnen de b2b-afdeling van Telenet. Eerder was hij ook actief bij BT Global Services (1995-2004) in meerdere managementfuncties en bouwde hij onder andere het glasvezel- en transmissienetwerk uit voor de Belgische business unit.

‘Bij Eurofiber zijn we zeer verheugd om Bart aan boord te halen’, zegt ceo Hans Witdouck. ‘Profielen met sterke ervaring binnen de b2b-markt met daaraan gekoppeld de juiste ingesteldheid, liggen niet voor het grijpen. Om onze groei te faciliteren, moeten we blijven sleutelen aan onze organisatie en daar hoort de juiste mensen aan boord halen, bij. Bart heeft veel ervaring, maar ik breng hem vooral aan boord om onze doelstellingen binnen service delivery en klantentevredenheid waar te maken.’

Eurofiber werd opgericht in 2000 en heeft een eigen glasvezelnetwerk van zo’n 7500 kilometer in België. Het netwerk biedt ook landelijke dekking in Nederland en bedient ook delen van Duitsland en Luxemburg.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-27T10:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.