Volledige Nextel-top weg bij Telenet

Dit artikel delen:
Ontslag afscheid opstappen

Met het vertrek van Maarten Froberg en Gie Laurijssen is nu de volledige top van Nextel twee jaar na de overname verdwenen bij Telenet.

Maarten Froberg, na Peter Roelens de nummer twee bij Nextel, was vicepresident operations Solutions bij Telenet Business. Eerder was hij dertien jaar aan de slag bij Alcatel Lucent en zes jaar bij NextiraOne. In 2005 verhuisde hij als commercieel directeur (coo) en later technisch directeur (cto) naar Nextel. Algemeen directeur (ceo) Peter Roelens heeft Telenet iets na de overname verlaten.

Gie Laurijssen was bij Telenet business director Government & Education. Ook hij heeft decennia ervaring in de telecomsector, eerst als business unit manager bij Bosch, vervolgens als sales director bij operator Colt en vanaf maart 2002 als oprichter en managing partner bij Siecom, deel van de Nextel groep.

Eerder zijn ook Joel Schols, verantwoordelijk voor de healthcare-sector en Geert De Westelinck, business director operator services, bij Telenet vertrokken. 

In november vorig jaar moest de naam Nextel plaats maken voor Telenet Business en is de integrator helemaal opgeslorpt door de Mechelse operator. Nextel telde driehonderd medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-24T10:57:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.