Tom Nauwelaerts ruilt Telenet in voor NN

Dit artikel delen:

Tom Nauwelaerts, vice president it transformation bij Telenet, verlaat de operator. Hij gaat aan de slag als it delivery manager bij het verzekeringsbedrijf Nationale-Nederlanden (NN).

Na bijna elf jaar bij Telenet zoektTom Nauwelaerts een nieuwe uitdaging. Dat wordt Nationale-Nederlanden, met hoofdzetel in Den Haag en een Belgische zetel in Brussel. De 51-jarige Tom Nauwelaerts gaat bij de verzekeraar een delivery team van zo’n 120 medewerkers leiden.

Nauwelaerts studeerde computerwetenschappen en toegepaste economie aan de KULeuven en kwam na zo’n vier jaar als analyst bij Europay, bij CSC terecht als projectmanager. In februari 2004 kwam hij in de telecomsector terecht, eerst bij Scarlet als it- en programma manager, vervolgens bij Base en sinds het najaar van 2009 bij Telenet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-31T16:00:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.