Bert Stam leidt Rackspace Benelux en Nordics

Bert Stam

Clouddienstverlener Rackspace stelt Bert Stam aan als algemeen directeur voor Noord-Europa. De topman maakt hiermee promotie binnen de organisatie. De afgelopen vijf jaar was hij werkzaam als directeur sales en marketing voor dezelfde regio (Benelux en de Nordics).

Stam kwam in 2013 in dienst bij Rackspace als enterprise sales manager en werd al snel aangesteld als directeur voor de verkoop- en marketingafdelingen voor de Benelux en Scandinavië (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden). Nu promoveert hij tot algemeen directeur voor deze Rackspace-regio.

Verdubbelen

Eén van zijn doelen is om de omvang van Rackspace in de Benelux en de Noordse regio in de komende drie jaar te verdubbelen. Het gaat om de groei van de ‘Professional Services’-tak en de uitbreiding van consultancy-experts.

De topman liet vorig jaar in een interview met Computable weten welke functies in Nederland gezocht werden. Het betrof vooral salesmedewerkers, cloudarchitecten en consultants. Inmiddels is het aantal teamleden van het lokale ‘Professional Services’-team vorig jaar verdubbeld, meent Stam.

Rackspace heeft wereldwijd zevenduizend werknemers in dienst verspreid over kantoren in Nederland, Australië, Dubai, Duitsland, India, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-06T15:25:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.