Said Layadi is nieuwe cto van IbanFirst

Dit artikel delen:
Manager zakenman

Fintech IbanFirst heeft heeft Said Layadi benoemd tot chief technology officer (cto). De voormalig technologiedirecteur van Euronext moet invulling geven aan de internationale groeistrategie van het bedrijf.

Layadi heeft een lange staat van dienst in de wereld van het internationale betalingsverkeer. Hij was werkzaam bij Euronext, de grootste beurs van Europa. Hier gaf hij leiding aan een industrialisatieprogramma om het wereldwijde handelssysteem van Euronext te optimaliseren. Daarna werkte hij als cto bij Ingenico Group.

Met de benoeming van Layadi wil IbanFirst ‘de dienstverlening optimaliseren en de mogelijkheden van het online-platform vergroten’. Daarnaast gaat Layadi een verbindende rol spelen tussen de technologische disciplines binnen IbanFirst, voor een efficiënte samenwerking. De nieuwe cto gaat ook zijn stempel drukken op het realiseren van de internationale groeistrategie.

IbanFirst is gespecialiseerd in het faciliteren van internationaal betaalverkeer en werd in 2013 opgericht door oud-bankmanagers en ondernemers. Het is een Frans-Belgisch bedrijf, met hoofdkantoor in Brussel, en is actief in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Een van de financiers van het bedrijf is de Franse ondernemer Xavier Niel, bekend van de telecomoperator Free. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-15T10:28:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.