David Orgaz leidt Bene-cluster Schneider Electric

President Schneider België Nederland

Het Bene-cluster (België-Nederland) binnen Schneider Electric heeft een nieuwe topman: David Orgaz, huidig ceo van Schneider Electric België. Debby Slofstra wordt de nieuwe landenpresident voor Nederland en behoudt haar rol als business vicepresident. Zij zal aan Orgaz rapporteren.

Sinds 1 oktober 2019 is Orgaz aan de slag als ceo van Schneider België. Daarvoor bekleedde hij internationale functies voor het bedrijf, onder meer in China en Singapore. Hij haalde een diploma Elektronica aan de Universiteit van Gent en een mba aan de INSEAD (Frankrijk).

Orgaz ziet een grote uitdaging in de ecologie: het vergroenen van de eigen processen van Schneider en tegelijk de ecologische voetafdruk van de klanten helpen verkleinen. Schneider rekent daarvoor ook op partners. ‘In een wereld die almaar complexer en sneller wordt, kan geen enkel bedrijf alles alleen oplossen. Daarom wil ik als clusterpresident ook blijven inzetten op ecosystemen. Het zit in ons dna om met partners te werken. Het is dan ook ons doel om het bestaande netwerk van partners verder te blijven uitbouwen met startups, met de academische wereld en met technologiepartners. Zo kunnen we onze klanten nog beter begeleiden in hun digitale transformatie naar een intelligentere en groenere toekomst.’

Het nieuwe cluster België-Nederland past perfect in dit samenwerkingsmodel, klinkt het. Het moet toelaten de grote vraagstukken van deze tijd nog efficiënter aan te pakken en de dienstverlening op het terrein verder te verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-11T10:54:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.