Gert Jonk is hoofd bij Alcatel-Lucent EMEA

Dit artikel delen:

Sinds begin dit jaar is de Belg Gert Jonk als senior vicepresident verantwoordelijk voor de EMEA-regio bij Alcatel-Lucent. Ook Rusland en Israël vallen onder zijn bevoegdheid.

Daarmee klimt Gert Jonk verder door in de organisatie. Vorig jaar was hij nog verantwoordelijk voor Noord-Europa, Rusland en Israël. Hij rapporteert aan Rukmini Glanard, verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop en marketing.

Jonk, die in 1992 van start ging als verkoper van telefooncentrales bij Telenorma en Bosch Telecom-Tenovis, ging bij Belgaom (nu Proximus) aan de slag in 2000 als senior accountmanager indirect channel. Drie jaar later koos hij voor Scarlet en vervolgens in 2005 voor KPN België.

Sinds 2008 is hij te vinden bij Alcatel-Lucent Enterprise. Daar klom hij op van hoofd van de Benelux naar senior vicepresident growth countries tot nu dus senior vicepresident EMEA. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-14T09:39:00.000Z Luc Blyaert