Tanuja Randery leidt Amazon Web Services

Tanuja Randery

Tanuja Randery is de nieuwe managing director van Amazon Web Services EMEA. Zij leidde destijds Colt Benelux en was vier jaar onafhankelijk bestuurder bij Proximus.

Randery is een pittige dame met decennia ervaring in de it- en telecomsector. Ze is van 1995 tot 2002 associate partner bij McKinsey, om daarna te verhuizen naar EMC als vicepresident global strategic initiatives. In 2004 start ze ze managing director Colt Benelux. Ze groeit er door tot managing director van de global business division. In 2011 gaat ze aan de slang als ceo van MarketPrizm dat zich toelegde op infrastructuur voor beursbedrijven.

Eind 2013 wordt Randery aangetrokken door BT als president strategy, marketing and transformation. Anderhalf jaar later vertrekt ze, deze keer naar Schneider Electric om aan te treden als president van Groot-Brittannië en Ierland. Van 2017 tot eind 2018 werkt ze bij Apax private Equity om wat later opnieuw bij McKinsey aan de slag te gaan. Van 2016 tot 2019 is ze tevens onafhankelijk bestuurder bij Proximus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-12T09:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.