Nicolas De Walsche keert terug naar ict-sector

Dit artikel delen:
Nicholas De Walsche

Nicolas De Walsche wordt head of commercial bij Fiberklaar, de joint venture van EQT Infrastucture met Proximus. Tot voor kort was hij chief commercial officer bij Partena.

De Walsche begint zijn loopbaan bij Swift, stapt over naar Real Software om dan van 2001 tot 2007 aan de slag te gaan bij HP als outsourcing engagement manager. Vervolgens treedt hij op als de topman van het inmiddels ter ziele gegane Vanco België. In de zomer van 2008 wordt hij aangetrokken door Verizon Business als sales manager om dan acht jaar later te verkassen naar Orange Belgium, eerst als chief enterprise officer en later als director of strategy and transformation, telkens als interim opdracht. 

In juni trekt hij naar de verzekeringsmaatschappij Partena waar hij drie jaar de commerciële activiteiten uitbouwt om nu dus hetzelfde te doen bij Fiberklaar, dat gemeenten en steden in Vlaanderen wil uitrusten met glasvezel.

Bart Colson

Fiberklaar is druk bezig zijn management op orde te krijgen. Zo trok in juni van dit jaar Bart Colson van Telenet Business naar de glasvezelaanbieder. Colson is head of operations geworden bij Fiberklaar,

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-20T11:44:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.